Til den unge · Om “Open Future”


 

 

Botilbuddet “Open Future” ligger i Boserup, i de smukkeste omgivelser du kan finde på Sjælland, i udkanten af Roskilde.

Allerførst vil vi gerne fortælle dig, hvorfor vi har kaldt vores bosted for “Open Future”.

I Danmark bliver forskellige mennesker let sat i bås. Ham der tyrkeren (perkeren), hende der fra Nørrebro (københavnertøsen), ham fra det mørke Jylland (bondeknolden) osv. Du har måske selv prøvet at blive sat i bås af andre, fordi de har tænkt for småt.

De forventninger, som andre stiller til én, er tit, det man selv kommer til at gå efter, og hvis det bliver for småt, kan det forfølge én helt hen i voksenlivet. Det vil vi gerne ændre på.


Fremtiden er åben

Derfor kalder vi vores bosted for “Open Future”. Det betyder, at fremtiden er åben, det vil sige, at meget kan lade sig gøre. Mulighederne er mange, og vi vil gerne støtte op omkring, at fremtiden også er åben for dig, uanset hvad du kommer fra og har af tidligere erfaringer.

Fast kontaktperson

Du vil få en fast kontaktperson på bostedet, som du vil kunne snakke med om stort og småt hver eneste uge, og som vil støtte dig i at få styr på alle de daglige gøremål, der er i et selvstændigt liv. At komme op om morgenen og passe dit arbejde eller uddannelse, oprydning, tøjvask, hygiejne, madlavning, økonomi, gode vaner og sjovt og socialt samvær med andre.

Din kontaktperson, og de andre ansatte på bostedet, vil sammen med dig arbejde på at finde frem til, hvilke mål og ønsker du har for fremtiden – og lægge en plan for, hvordan det så vidt muligt bliver til virkelighed.

 

Gode venner, mange aktiviteter

Du vil også få nogle kammerater, som du kan være sammen med. Der er mange muligheder for et aktivt liv på vores bosted. Både hjemme i vores hyggelige spisekøkkener og dagligstue, ude i naturen eller inde i Roskilde by.

Hjemme har vi en stor have til at spille bold i, eller vi kan grille og lave snobrød over bål. Vi har muligheder for at dyrke vore egne grøntsager, og vi har heste, høns og hunde og vil gerne have flere dyr.

Fritidsjob? Kørekort?

Sammen med dig, finder vi ud af at få det til at ske, som du allerhelst ønsker. Det kan være at finde et fritidsjob i Roskilde og omegn. Eller at tage kørekort. Eller gå til en særlig interesse du har. Eller til at invitere dine venner og familie til at komme og besøge dig. Du kan invitere dem til at spise sammen med os andre, eller I kan spise for jer selv i det lille spisekøkken.

Rejser

En til to gange om året tager vi på udenlandstur. Det er vigtigt at se den verden, vi er en del af, og det er vigtigt at have gode oplevelser, der gør dig  mere kendt med og tryg ved dine bofæller og de ansatte på botlibuddet.

Der er også kortere ture og anderledes oplevelser, fx indenfor musik, teater og sport rundtomkring på Sjælland. Hvert år dyster vi mod andre botilbud i nogle af disse aktiviteter.​

Bosted Sjælland er det samme som Open Future, et botilbud i Boserup.
Botilbuddet Open Future er beliggende i naturskønne omgivelser, bosted Sjælland.
Botilbuddet Open Future er beliggende i naturskønne omgivelser, bosted Sjælland.
Botilbuddet Open Future er beliggende i naturskønne omgivelser, bosted Sjælland.
Botilbuddet Open Future er beliggende i naturskønne omgivelser, bosted Sjælland.

Botilbuddet Open Future
Boserupvej 100 A, 2. sal
4000 Roskilde

Leder Lisbeth Hauptmann

Info@open-future.dk
22 68 28 90

CVR-nummer  38191527