Årets højdepunkter


 

Socialisering er højt på vores dagsorden. Botilbuddet Open Future prioriterer kultur på forskellig vis som et led i at fremme beboernes socialisering. Koncerter, billedkunst, teater, musik og ikke mindst sport alle sammen vigtige aktiviteter ift. et menneskes dannelse og socialiseringsevne.

 

Efterårskoncert

I november deltager vi i en efterårskoncert, hvor vi mødes med unge fra andre private sociale tilbud.  Hvert sted fremfører deres forestilling med musik, digte, dans, billedkunst, trylleri, rap mv.

Det foregår i gymnastiksalen ved Magleby Skolecenter.

 

Vinterkoncert

I slutningen af januar holder vi Vinterkoncert og mødes med andre unge, forældre, samarbejdspartnere for at lytte til klassisk og moderne musik.

Vinterkoncerten bliver holdt i det tidligere Radiohus på Frederiksberg.

 

Sommerteater

I løbet af foråret sætter vi et teaterstykke op, som vi spiller for forældre og for institutioner i Roskilde og omegn. I slutningen af maj mødes vi til sommerteater, hvor mange børn, unge og voksne kommer for at se hinanden spille teater. I de senere år har vi stillet op med teater inden for eventyr genren og med musik og sang som en del af forestillingen.

Sommerteaterstævnet bliver afholdt i Juelsminde.

 

OL på Tvind

I starten af september drager vi til Vestjylland, hvor vi i løbet af nogle dage deltager i et stort anlagt sportsarrangement, hvor vi mødes med børn, unge og voksne fra skoler, der kommer fra hele landet. I to dage dyster vi med de ca. 500 fremmødte i mere end 50 discipliner – fra puslespil til øksekast og meget, meget andet.

Der er noget for enhver, og der er en god sund konkurrence mellem de skolerne. OL bliver afholdt på Tvind i Vestjylland.

 

Sommerteater er et af de kulturelle højdepunkter på Roskilde Friskole.

Sommerteater

OL på Tvind er et af de kulturelle højdepunkter på Roskilde Friskole.

OL på Tvind

Vinterkoncert er et af de kulturelle højdepunkter på Roskilde Friskole.

Vinterkoncert

Botilbuddet Open Future
Boserupvej 100 A, 2. sal
4000 Roskilde

Leder Lisbeth Hauptmann

Info@open-future.dk
22 68 28 90

CVR-nummer  38191527