Sund mad · Måltider


 

Vi prioriterer sund og velsmagende mad på vores botilbud. Vi spiser økologisk, hvis vi kan, og dyrker også grønsager selv. Vi holder også høns, så vores æg er rigtig gode. Vi har altid frugt og sunde snacks tilgængelige, sådan at vi har mulighed for at træffe sunde valg.

Alle dagens måltider er med i kostbudgettet, også når vi laver smothies eller bager. Det kan være, du spiser morgenmad hjemme i vores eget køkken, inden du tager til dit arbejde eller uddannelse, og der er også pålæg, så du kan smøre en madpakke og tage med dig.

 

Fælles aftensmad

Alle beboere spiser som udgangspunkt aftensmad sammen.  Den tilberedes i Botilbuddets eget køkken af beboerne selv, på skift. Det er hyggeligt at spise sammen og fortælle til andre, hvordan ens dag har været.

Beboerne skiftes til at planlægge, indkøbe og forberede maden sammen med en fra personalegruppen. Du er selv med til at bestemme menuen, men vi tilstræber, at kosten er sund og varieret. Og vi lægger gerne en kostplan sammen med dig og støtter dig i et vægttab, hvis det er, det du ønsker.

Du har også mulighed for at invitere gæster til spisning, det koster ikke ekstra. I kan vælge at spise sammen med os andre, eller selv lave mad i et mindre køkken, som også ligger på gangen.

 

Egen kasse i køleskab og depot

Du får din egen kasse i køleskabet, og her har du mulighed for at have dit eget yndlingspålæg liggende mm. Det er selvfølgelig med i kostbudgettet. Det er sæbe, shampoo, tandpasta, toiletpapir, vaskepulver og diverse rengøringsartikler også. Hvis du har købt noget for dine egne penge, kan du også roligt lægge det i din egen kasse, her respekterer vi hinandens ting.

Vi prioriterer sund mad på vores botilbud. Sund mad politik, det er os.

Botilbuddet Open Future
Boserupvej 100 A, 2. sal
4000 Roskilde

Leder Lisbeth Hauptmann

Info@open-future.dk
22 68 28 90

CVR-nummer  38191527